Hesperis Matronalis Damastbloem

Hesperis matronalis (Damastbloem, Nachtviolier) groeide oorspronkelijk in bergbossen. Deze plant bloeit lang, van mei tot juni, met opvallend paarse bloemen. Deze bloemen verspreiden vooral in de avond heerlijke geuren waar bijen en vlinders graag op afkomen. Geplant in de volle zon of halfschaduw combineert deze borderplant mooi met Hosta, Allium en Akelei.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 2.99

Meerinformatie

Koeman Geurende planten
Product
 

Roestvrije Aardappelrooivork met extra lange steel Burgon en Ball

Perfect schepje om aardappels te rooien, omdat er geen scherpe rooitanden zijn die de aardappels kunnen beschadigen.Alle grond valt er direct doorheen en de aardappels blijven mooi liggen op de diepe schep. Productinformatie: • Materiaal: RVS• Materiaal handvat: beukenhout• Bladlengte: 18 cm• Blad breedte: 14 cm• Totale lengte: 49 cm

€ 24.49

Meerinformatie

Koeman Grondbewerking
Product
 

Poppies of the world Papaver IJslandse

Vroege uitzaai (éénjarig): Februari - maart op zaaibed onder glas. Uitplanten in april of mei. Late uitzaai (tweejarig): Half augustus op een zaaibed en in de herfst uitplanten.

€ 1.45

Meerinformatie

Koeman Klaproos zaden
Product
 

Acanthus (Acanthus Hungaricus)

Acanthus hungaricus, ook bekend als de Zachte Acanthus of Stekelige Berenklauw, is een prachtige, decoratieve tuinplant. Deze opvallende, vaste tuinplant trekt ’s zomers ieders aandacht met haar indrukwekkende, bloeiende, purperrode bloemaren en glanzend, donkergroene blad. Heel mooi in groepen, maar ook als solitaire plant de moeite waard. Een imposante en bijzondere aanwinst voor iedere tuin. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 2.99

Meerinformatie

Koeman Tuinplanten
Product
 Witte Steenanjer (Dianthus deltoides 'Albiflora')

Witte Steenanjer (Dianthus deltoides 'Albiflora') is een sterke en zeer makkelijk te verzorgen vaste plant met prachtige witte bloemetjes. Deze plant is uitstekend geschikt voor de rotstuin en mooi om te gebruiken als voegenvuller en om onkruid tegen te gaan.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 2.99

Meerinformatie

Koeman Tuinplanten
Product
 

Altheastruik Woodbridge

Hibiscus, ook bekend als Altheastruik, is een geliefde winterharde struik, inheems aan India en Azië. Hibiscus syriacus 'Woodbridge' is een mooie roodpaars bloeiende variëteit. Bloeit van Juli tot September.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 12.99

Meerinformatie

Koeman Hibiscus
Product
 

Kalettes, Flowersprout

“Superfood”. Kalettes is het resultaat van 15 jaar veredeling . Een kruising met de smaak van spruitkool gecombineerd met de milde, zoete, notige smaak van boerenkool. Bevat de dubbele hoeveelheid vitamine B6 en C dan de gewone spruitkool. Teeltwijze als spruitkool. De hoge stevige stengel bevat vele rozetten van deze heerlijke groente. Na zaai onder glas of zaaibed, verplanten naar definitieve bestemming. Bij matige winters zeer lang oogstbaar.

€ 4.49

Meerinformatie

Koeman Boerenkool zaden
Product
 

Schildzaad Sneeuwkleed (Alyssum)

Wellicht de bekendste van de eenjarige Alyssum variëteiten. Prachtige platte plakken, die rondom uitgroeien. Goed te onderhouden borderplanten met sneeuwwitte, heerlijk geurende bloemen. Een ouderwetse boerenbloem, die zeer geschikt is voor randen, perken, potten en de rotstuin. Zaaien direct in de volle grond en later verplanten of onder glas voorzaaien (max.18-20ºC).

€ 1.99

Meerinformatie

Koeman Schildzaad
Product
 

SC Tuinvork Burgon en Ball

Handvorkje van RVS met koperen ring en FSC beukenhouten heft. Een platte vork welke de grond inglijdt, waardoor het makkelijk is om te grond los te maken en het wieden makkelijker is.In mooie cadeauverpakking met magneetsluiting. Productinformatie: • Materiaal: RVS en beukenhout• Lengte van de tanden: 9 cm• Breedte van de tanden: 1.5 cm• Breedte van de vork: 7.5 cm• Lengte van de steel: 12 cm• Totale lengte: 26.5 cm

€ 24.49

Meerinformatie

Koeman Grondbewerking
Product
 

Brandende Liefde Lychnis chalcedonica (Driepack)

Lychnis chalcedonica is een gemakkelijk te kweken winterharde plant met frisse groene bladeren en in de vroege zomermaanden trossen van opvallende rode bloemen. Ze zijn zo fel rood, dat de buurplanten met zorg moeten worden uitgekozen. Geschikt voor perken, borders en achtergrondbeplanting. DriepackDeze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 6.99

Meerinformatie

Koeman Koekoeksbloem
Product
 

Krokus Grand Maitre

Krokus Grand Maître is een ideaal bloembolletje om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. Vooral aangeplant in grote groepen komt zij bijzonder mooi tot haar recht. Krokus Grand Maître is zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras, het bos en onder bomen.

€ 3.99

Meerinformatie

Koeman Krokusbollen
Product
 

Dahlia Decoratief Gemengd

Dahlia’s zijn zeer geliefde, traditionele tuinplanten. Voeg kleur toe aan uw tuin deze zomer, met deze prachtige gemengde Dahlia bloembollenpakket. Dahlia’s zijn ook zeer geschikt is om in containers te kweken om uw balkon of terras op te fleuren. Daarbij leveren ze prachtige snijbloemen!

€ 5.99

Meerinformatie

Koeman Dahlia bollen
Product
 

Allium Globemaster

Alliums zijn spectaculaire bloembollen met een grote sierwaarde, maar Allium Globemaster doet zijn naam eer aan en heeft de grootste paarse bolvormige bloemen onder de allium soorten. Globemaster is zeker een zeer bijzondere aanwinst voor de tuin. Dit is één van de grootste bloeiende alliums die wij kennen. Op een steel van wel 125 cm komt een schitterende dichte bol van bloemen. Deze bol heeft een blauwe kleur, afhankelijk van de hoeveelheid zon die hij krijgt. De steel is redelijk dik en hol, zodat ze in de wind niet zal breken. Zij zal met de wind meebuigen en weer rechtop veren zodra de wind gaat liggen

€ 12.99

Meerinformatie

Koeman Alliumbollen
Product
 

Anjer Jeanne Dionis Dianthus Chabaud

Anjer Jeanne Dionis - Dianthus Chabaud. Een eenjarige, rijkbloeiende en heerlijk geurende anjelier. Deze bijzondere soort is uitstekend geschikt voor perken, borders, groepen en natuurlijk als snijbloem. Zaai de tuinanjer op warmte. Later verspenen, afharden en uitplanten. Als je de uitgebloeide delen verwijdert, bevorder je een rijkere en langere bloei. Sluis Garden zaden.

€ 1.99

Meerinformatie

Koeman Anjer
Product
 

Schorseneer Duplex

Typische wintergroente en van oudsher vaak geteeld als alternatief voor asperge. Een fijne groente met lange stompe wortels met diep zwarte huid. Duplex is bekend om z'n resistentie tegen schieten". De lange zaadjes niet te diep in de grond steken. Vraagt een lichte, diep losgemaakte grond (weinig bemesting) en is verder probleemloos te telen. De wortels kunnen in de grond overwinteren. Voor het koken goed schillen. Na het schillen de wortels in een mengsel van water en melk doen om verkleuring tegen te gaan. Heerlijk in rauwkostsalades en gestoofd."

€ 2.49

Meerinformatie

Koeman Wortelgewassen
Product
 

Elektrische grasmaaier PowerMaxâ ¢ 1200 32 Gardena gratis Onkruidsteker Gardena

Lichtgewicht, wendbaar en betrouwbaar - voor het onderhouden van kleinere gazons.De Gardena PowerMax 1200/32 is een wendbare, lichtgewicht grasmaaier die ideaal is voor het maaien van kleinere gazons. Het speciaal geharde mes staat voor een optimaal snijresultaat. Het ErgoTec handvat ligt comfortabel in de hand en maakt het eenvoudig om de grasmaaier te duwen. Het instellen van de maaihoogte kan eenvoudig centraal versteld worden in 10 standen dankzij de QuickFit-functie. Extra graskammen aan de zijkanten zorgen ervoor dat ook het gras langs muren en stoepranden perfect wordt gemaaid. Het CNC-systeem staat bovendien voor efficiënt snijden en opvangen. Dankzij het opvouwbare frame is de grasmaaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te bergen. Specificaties Vermogen: 1200 W Maaibreedte: 32 cm. Opvangcapaciteit: 30 l Maaihoogte, min-max: 20-60 mm. Maaihoogten: 10 Maaihoogten instelling: Centraal Capaciteit werkgebied: 300 m² Gegevens emissie, trillingen en geluid Geluidsniveau gegarandeerd (LWA: 96 dB(A) Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker: 78 dB(A) Gewicht: 8.3 kg

€ 109.99

Meerinformatie

Koeman Gardena Tuingereedschap
Product
 

Dahlia Decoratief Paars

Dahlia Decoratief Paars heeft prachtige violet gekleurde bloemen en is uitstekend geschikt om in de bloemborder te planten. De prachtige Dahlia Decoratief Paars groeit wel tot 1 meter hoog, met prachtig vol blad. Ze bloeit van juni tot oktober (of tot de eerste vorst). Deze fantastische zomerbloeier komt oorspronkelijk uit Mexico. Ze bloeien vanaf juli en blijven bloemen produceren tot de vorst invalt. Ze worden ongeveer 110 cm hoog. PLANTEN: U plant ze in de periode vanaf april tot eind mei in uw tuin. Zet ze bij voorkeur in groepjes van ongeveer 3 stuks. De onderlinge plantafstand bedraagt ongeveer 45 cm en de plantdiepte is ongeveer 8 cm. Na het planten kunt u het beste de grond goed vochtig houden. Tot aan het planten de knollen droog en luchtig bewaren. Deze dahlia’s zijn geteelde knollen. TIP: Door de hoofdknop te laten groeien en de zijknopjes weg te halen (het zogenaamde dieven) vormen zich schitterende grote bloemen. Deze zijn uitermate geschikt als snijbloem. Het snijden van de bloemen kan het beste vroeg in de ochtend of in de late namiddag gebeuren. Uitsluitend geheel ontwikkelde bloemen snijden.

€ 6.99

Meerinformatie

Koeman Dahlia bollen
Product
 

1L Gieter Roze Haws

Om de kleine bloempotjes op de terrastafel water te geven, staan we altijd te sukkelen met een grote gieter.Maar dat behoort tot het verleden nu we deze kleurrijke kleine exemplaren ontdekt hebben. Ze zijn gemaakt van gerecycleerd plastic en dankzij hun broes met koperen front zijn ze ook heel trendy. Ze zijn gemaakt in het model Heritage, zoals de grote metalen gieters. Productinformatie:• Materiaal: gerecycled kunststof• Kleur: roze• Inhoud: 1 liter• Inclusief broes• Gewicht: 200 gram• Gewicht gevuld: 1.2 Kg• Hoogte: 14 cm• Diameter: 10 cm• Vulopening: 6 x 4 cmTip:  Laat de gieters tijdens de winter niet buiten staan, dan kunnen ze kapot vriezen

€ 10.99

Meerinformatie

Koeman Haws Gieters Toebehoren
Product
 

Gladiolen Mix (Grootverpakking)

Deze grootbloemige Gladiolen mix is ongelofelijk prachtig en een echte aanwinst in de zomertuin. De Gladiolen in dit zeer populaire bloembollenpakket bloeien in verschillende suikerzoete kleuren en zorgen voor een prachtige aanblik de hele zomer door. De bloembollen zijn zeer voordelig geprijsd en altijd snel uitverkocht. Wees er dus snel bij!

€ 6.99

Meerinformatie

Koeman Gladiolen bollen
Product
 

Lupinus Gallery Blue Lupine

Lupinus ‘Gallery Blue’ - Lupine zijn klassieke cottage garden planten met bijzonder statige en kleurrijke bloemaren en zachte grijsgroene bladeren die lijken op palmblaadjes. Lupinus 'Gallery blue' wordt ongeveer 50 cm hoog en heeft mooie blauwgekleurde bloemen. Lupines combineren prachtig met diverse vaste planten en bloembollen. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 2.99

Meerinformatie

Koeman Lupine planten
Product
 

Ruwe Smele 'Goldtau' (Deschampsia) (Sixpack)

Ruwe Smele (siergras) Deschampsia cespitosa 'Goldtau' is een groenblijvend siergras met goudkleurige zaadpluimen in de zomer. Ruwe Smele is een bijzonder mooie en decoratieve plant tijdens de wintermaanden. Sixpack.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

€ 12.99

Meerinformatie

Koeman Deschampsia
Product
 

Graskantschaar Burgon en Ball

Deze schaar knipt graskanten langs een muurtje of haag, zonder dat u hoeft te bukken. De stand van de bladen is zo dat u knipt in hetzelfde vlak als het gazon. Met lange armen voor een optimale stahouding.Graskantjes knippen zonder bukken. Productinformatie:• Totale lengte: 104 cm• Bladmaat: 18 cm  Onderhoud:Na het werk deze schaar met een droge doek afnemen, zodat de plantensappen niet kunnen uitharden.Daarna met een "oliedoek" afnemen.

€ 53.99

Meerinformatie

Koeman Grasschaar
Product
 

Traditionele Heggenschaar

Traditionele Heggenschaar met eikenhouten handvatten.Traditionele heggenscharen zijn normaal vaak zwaar omdat ze sterk en stabiel moeten zijn om stug hout te kunnen doorsnijden. Als het alleen om licht scheerwerk zou gaan, is een buxusheggenschaar het aangewezen gereedschap. Maar ook voor een beukenhaag die eens flink teruggesnoeid moet worden bestaan tegenwoordig lichtere alternatieven. Deze schaar is dan ook een volwaardig licht alternatief!De uiterst scherpe messen knippen de kleine blaadjes keurig recht door (vergelijk dat eens met een elektrische knipper!). Vooral het extreem lage gewicht zorgt er voor dat u veel plezier in dit regelmatig terugkerende knipklusje houdt en dat komt het resultaat ten goede. Bladlengte: 21 cm Totale lengte: 55.5 cm Gewicht: 1180g

€ 51.99

Meerinformatie

Koeman Heggenschaar
Product